Lichtviering voor het hartchakra


Licht, Liefde, klank en healing voor het hart

Bij de Lichtviering gaat het om het geven van veel Licht, Liefde, klanktrillingen en healing aan de deelnemers die aanwezig zijn. Het Licht wordt gevierd doordat het Licht kan geven vanuit de Geest aan de lerende en groeiende mens. Het Licht ervaart vreugdevolheid, dankbaarheid en erg veel liefde wanneer het kan geven, en wanneer hetgeen wordt gegeven kan worden opgenomen door de lerende mens. Licht, Liefde, klank en healing worden aangereikt om een impuls te geven aan je eigen groei. In deze Lichtviering staat het hartchakra centraal. Door het aanreiken van Licht, Liefde, klank en healing aan het hartchakra, wordt de liefde in je hart gevoed.

Er wordt gewerkt met: muziek, korte channelingen over thema’s met betrekking tot het hartchakra, een uitgebreide Lichthealing voor het hartchakra en meditatief bewegen.

De Meesters van het Witte Licht vertellen regelmatig dat muziek een helende werking heeft in allerlei verschillende gelaagdheden in jezelf. Door de trillingen van muziek bewust en vanuit een open houding diep binnen te laten komen, kunnen deze trillingen hun helende werking in de diepere lagen van jezelf geven. Muziek geeft healing, geeft vervoering en geeft verbinding. Door middel van de muziektrillingen kun je gemakkelijker de gevoelslagen van jezelf ervaren en ook als nieuw ontdekken.

De Meesters van het Witte Licht geven aan elk thema een korte channeling die het belang van het thema benadrukt met betrekking tot het hartchakra. Tevens zullen er zaken worden belicht ten aanzien van de besproken thema's die spelen bij de aanwezige deelnemers. Je herkent als aanwezige deelnemer de uitgesproken woorden die voor jezelf zijn bedoeld.

De Lichthealing wordt gegeven door de Meesters van het Witte Licht en door andere Lichtwezens die aanwezig zijn. De Lichthealing werkt diep door, de werking is ter plekke en de werking gaat ook nog lang door in de tijd vooruit. Groei, innerlijk loslaten en vernieuwen, transformaties, inzichten en bewustwordingsmomenten ontstaan vanuit de Lichthealing. Als Lichtkanaal channel ik de informatie die bij de Lichthealing hoort en vertel ik wat ik zie gebeuren op energieniveau.

Het meditatieve bewegingsdeel is een moment van ontspanning tussen het diepe concentratiewerk door. Ondanks dat het meditatieve bewegingsdeel ook een vorm van concentratie is, maakt het je hoofd leeg en tegelijkertijd vult het je met liefde, plezier en ontspanning. Zoals het woord al zegt, is het bewegingsdeel meditatief van aard; het is rustig meditatief dansen en voor iedereen geschikt.


Programma: "Lichtviering voor het hartchakra"

Welkomstwoord

 1. Muziek: inleidend muziekstuk.
  Channeling: boodschap vanuit het Licht voor de aanwezigen.
 2. Muziek: met betrekking tot vreugde en vervoering.
  Channeling: kort- met betrekking tot het thema "Vreugde" en "Vervoering".
 3. Muziek: met betrekking tot het openstellen van je hartchakra.
  Channeling: kort- met betrekking tot het thema "Openstellen van je hartchakra".
 4. Muziek: met betrekking tot bevrijding.
  Channeling: kort- met betrekking tot het thema "Bevrijding".

  Pauze van 15 minuten.

 5. Meditatief bewegen: "Eerbetoondans/ Dans van de ziel"
 6. Muziek met betrekking tot de Lichthealing.
 7. Lichthealing.
 8. Een uitgebreide Lichthealing wordt door het Licht gegeven.
 9. Muziek voor het hartchakra.
 10. Gechanneld slotwoord door de Meesters van het Witte Licht.
 11. Afrondende visualisatie.
 12. Sluiting.

Praktische informatie

Data 2025: 24 november.

Inschrijfgeld en inhoud

Aanmelden

Voorwaarden:

Routebeschrijving

Graag tot ziens in 2025!

              Hartelijke groeten,
                            Anna van der Vaart.