Zakelijk profiel

Anna van der Vaart

Als verpleegkundige heb ik gewerkt in een regulier ziekenhuis. Daarna ben ik als wijkverpleegkundige werkzaam geweest en ernaast werkte ik ook in de terminale thuiszorg. Tijdens mijn werkzaamheden in de reguliere gezondheidszorg ben ik mij tevens al vanaf mijn twintigste jaar bewust gaan ontplooien op het gebied van Lichtenergie (healing en reading), bewustzijnsgroei en spiritualiteit. Naast het volgen van een cursus en een opleiding op dit gebied, vormde het dagelijkse leven een bijzonder sterke leerschool. Elke dag was (is en blijft) een onmisbare spiegel voor het (dieper) leren kennen van mijn eigen innerlijke weg.

Sinds 1992 word ik opgeleid en begeleid op een rechtstreekse wijze door mijn Geestelijke Begeleiders, de Meesters van het Witte Licht, in mijn spirituele ontwikkeling en Lichtkanaalschap. Mijn Lichtkanaalschap, het channelen en het healen; het doorgeven van informatie en het healingen geven vanuit een Hoge Bron, dienden zich aan in een ingrijpende periode van mijn leven. Het Lichtwerk werd hierbij voor mij direct toepasbaar.

Na meerdere inwijdingen die ik rechtstreeks ontving van mijn hoge Geestelijke Begeleiders, hoge Lichtwezens die diepgaande begeleiding geven aan de bewustwordingsprocessen van de mens, was mijn Lichtkanaalschap geboren. Het channelingswerk is er voor iedereen die bewust wil groeien. Het channelingswerk is er niet alleen voor individuen, maar ook voor groepsactiviteiten en voor het bedrijfsleven. Per slot van rekening wordt ook het bedrijfsleven gevormd en gedragen door mensen. Al lange tijd werk ik fulltime als channel; een beroep, een levenshouding, een zieleweg die mij diep vervult, inspireert en voortdurend in groei laat zijn.

Mijn functie

Channel voor bewustwordingsprocessen, levensvragen, probleem georiƫnteerde channelingen en Lichthealingen.

Uitgebreide informatie over mijn weg tot het Lichtkanaalschap is te lezen op mijn website: Mijn verhaal.