Je eigen Levensplan

Boek Je Eigen Levensplan voorkant Boek Je Eigen Levensplan achterkant

Derde druk van mijn boek "Je eigen Levensplan".

Het boek "Je eigen Levensplan" heeft tot doel om je bewust te maken van het feit dat er zoiets als een Levensplan bestaat. Veel mensen weten dat niet en ervaren de aanwezigheid van het Levensplan dan ook niet bewust. Door meer van het bestaan en van de werking van het Levensplan te weten, kun je je eigen Levensplan leren herkennen in je eigen leven. Dit kan voor grote en kleine veranderingen zorgen omdat je bewust wordt van je eigen leerthema's en hoofddoel van dit leven. Door hiermee te gaan werken, werk je doelgericht aan je eigen zieleontwikkeling en bewustzijnsgroei. De informatie die door de Meesters van het Witte Licht gegeven is, geeft een duidelijk beeld hoe je je eigen Levensplan kan leren herkennen en hoe je ermee om kan gaan. Dit geeft duidelijkheid in leren en vooral ook plezier in het ontdekken en hanteren van je eigen Levensplan.

Dit boek is ook heel praktisch en prettig als naslagwerk. Als je iets tegenkomt in je dagelijkse leven en je herinnert je een stuk tekst uit het boek dat daar over ging, kun je het weer even tot je nemen ter verdieping, ter bezinning en om het vervolgens weer mee te nemen in je dagelijkse leven. Zo diep je gemakkelijk weer thema's uit als je wat richtlijnen hebt.

Het boek heeft 152 bladzijden. Er zijn 20 bladzijden met een foto en een korte tekst ter bezinning; even een meditatief moment. Dit is een moment van stilte om de korte tekst goed in te voelen in wat hij doet en wat hij geeft.

Bestellen

Het boek is te bestellen door het bedrag over te maken op mijn bankrekening. Dan krijg je het zo spoedig mogelijk thuis gestuurd.
Rekeningnummer: NL88INGB0002782821- t.n.v. A. v.d. Vaart - Rotterdam.
Onder vermelding van boek "Je eigen Levensplan". Vermeld duidelijk je naam en volledige adres (!), anders kan ik het boek je niet toesturen.

Het boek is ook te verkrijgen in mijn praktijk aan huis na afloop van een privé consult.

Kosten